PayEx logo

Velkommen til Kundeservice

Velg din kategori nedenfor

Spørsmål og Svar om PayEx Konto

Her finner du svar på våre vanligste spørsmål. For å åpne svaret klikker du på plusstegnet. Du er velkommen til å kontakte oss om du ikke finner svar på det du leter etter.

Hva er en PayEx Konto?

PayEx Konto er en ’elektronisk lommebok’ som kan brukes av norske og svenske statsborgere. PayEx Konto er en gratis tjeneste og registrering gjøres via nettsiden. Ditt brukernavn er epostadressen som du registrerar når du åpner kontoen.

Hvordan registrerer jeg en PayEx Konto?

For å registrere en PayEx Konto, klikk på "Logg inn" her på siden, gå til siden for registrering og fyll i feltene. Det er gratis å registrere en PayEx Konto og det tar bare ett par minutter.

Hvordan logger jeg inn på min PayEx Konto?

Innloggning skjer via wallit.payex.com (Benytt din registrerte mailadresse for å logge inn).

Hvordan får jeg et nytt passord?

Har du glemt ditt passord kan du få ett nytt sendt til deg. Klikk på "Logg inn" her på siden, der finner du "Glemt passord" og oppgi din registrerte e-postadresse. En engangskode blir sendt til deg som du angir, fulgt av ditt nye ønskede passord.

Hva er mitt brukernavn?

Ditt brukernavn er din e-postadresse. Har du glemt ditt brukernavn er du velkommen til å kontakte oss.

Hvordan vet jeg om jeg har penger på min konto?

For å kontrollere saldo må du logge inn på din konto.

Hvordan fyller jeg på min PayEx Konto?

For å fylle på penger må du logge inn på din konto

Hvordan tar jeg ut penger?

Etter innloggning velger du Uttak. Der angir du beløpet du ønsker å ta ut og informasjon om bankkontoen du ønskar å overføre til. Merk at alle uttak belastes med en transaktionsavgift.

Når får jag mine penger etter uttak?

Normal transaksjonstid er cirka 3 – 5 bankdager.

Hvordan kan jeg overføre penger til en annan PayEx Konto-bruker?

Du kan overføra penger til andre brukere av PayEx Konto. Logg inn på din PayEx Konto og velg ”Overføring” når du har din kontooversikt åpen. Der angir du mottagerens e-post og det beløpet som du ønskar å overføre.

Hvordan stenger jeg min konto?

For å kunne avslute din PayEx Konto behøver saldoen være 0 NOK. Send oss en epost med ditt brukernavn, skriv "Avslutt konto" i emnefeltet. Om det finnes penger på din PayEx Konto må du først gjøre et uttak eller en overføring til en annen PayEx konto-bruker.

PayEx konto

Logg inn

E-post

Iblant er det enklere å ta det skriftlig. Send oss en mail, vi anstrenger oss for å svare innen 24 timer på hverdager.

Telefon

Du er velkommen til å ringe oss på hverdager mellom kl. 08-17. For raskere service, ber vi deg ha dine opplysninger klare.

22 03 61 52