PayEx logo

Nordens fremste eksperter på betalinger søker alltid nye IT- medarbeidere

PayEx gjør det mulig for våre kunder å betale og ta betalt, uavhengig kanal og betalingsmåte. Vi er med og driver utviklingen fremover i vår bransje og vi strever etter å alltid ligge i forkant. Vi befinner oss akkurat nå i en sterk vekstfase og søker etter flere nye medarbeider til IT-avdelingen i Oslo som kan hjelpe oss med vår visjon; Før eller siden skal alle betale med PayEx.

Hvem er vi?

PayEx ble grunnlagt på Gotland i 1972 men er siden august 2017 et heleid datterselskap av Swedbank. Vi er i hele Norden med kontor i Visby, Stockholm, København, Oslo og Lahti. I Oslo sitter ca 110 medarbeidere hvor 60 jobber med IT. Vi tilbyr betalingsløsninger og tilhørende tjenester til bedrifter samt privatpersoner. Vi kjennetegnes som eksperter på betalinger, vi utfordrer oss gjennom å hele tiden prøve å bli bedre på det vi gjør og tror på viktigheten av å utvikles sammen både innen det tekniske og som individer.

Vi jobber i autonome team på 6-9 personer, hvor hver enkelt medarbeider er viktig for teamets framgang. Hos oss får du gode utviklings muligheter, gjennom at vi oppfordrer og tilgjengeliggjør tid til studie på egenhånd, kurs og seminar samt at vi arrangerer PayEx Innovation Day en gang i måneden hvor du har frihet til å jobbe med noe du selv velger.

Hem søker vi?

Vi søker deg som er nytenkende, kreativ og modig. Uansett om du er Backend, frontend- utvikler eller tester. Har du rett bakgrunn og innstilling har vi utfordringer for deg.

Du vil jobbe i mindre team som har et helhetsansvar for sitt område og der du blir en viktig ressurs. Vi jobber etter agile metoder, continious integration and delivery og vi bruker Atlassien sine verktøy for å støtte våre prosesser, samtr Slack som kommunikasjonskanal.

Vi har applikasjoner som er skrevet i Java, .Net og C++, noe driftes i et windows miljø mens noe driftes i et lunix miljø.

Uansetts om du er nyutdannet eller om du er senior – søk hos oss. Vi har utfordringer for deg. 

Eksempel på kompetanse vi søker

. C#

.Java

.C++

.Frontende rammeverk (eg. Angular, React)

.Rest

.Javascript/typescript

.Testautomatiseringer

.DevOps

.Microservices

Eksempel på verktøy og teknologier som vi bruker:

.GIT

.Jira

.Elastic stack

.Rabitt MQ

.SOAP UI

.Ms SQL/SQL

.Oracle

.Webpack/guult/karma/jasmine

.Octopus

.Docker

Høres dette som noe for deg og ditt neste steg i karriere? Send en epost allerede i dag.

Hr@payex.com

Ikke noe for deg? Tips en kollega om oss!