PayEx logo

Betalingsterminaler

Ta betalt via markedets mest moderne og effektive betalingsterminaler. Enten det er store butikk-kjeder som Elkjøp, på en buss eller taxi, hos tannlegen, på havet med Color Line eller i butikken på hjørnet, leverer PayEx den rette terminalen med den seneste teknologien.

Stasjonære og integrerte terminaler

Hvis du har behov for at terminalen skal være på ett sted, enten integrert med en kasseløsning eller være frittstående, kan PayEx levere det som passer for din bedrift. Vi gir deg gode råd og konkurransedyktige priser. Spør din kasseleverandør om de leverer PayEx-terminaler. Har du ikke behov for å integrere med kassen, har vi også den rette terminalen.

Mobile terminaler

Har du behov for en terminal som lett kan tas med, enten i et lokale eller ut i felten, har PayEx mobile terminaler. Innendørs kan du bruke Bluetooth som kommunikasjon, når det passer. Har du ikke rekkevidde på nettverk, er vår terminal med GPRS-kommunikasjon perfekt. Våre mobile terminaler passer perfekt hvis du er håndverker, kjører budbil eller har behov for å ha med terminalen ute der handelen skjer.

Mobile terminaler

Ta betalt hvor som helst, når som helst, i en hastighet som ikke lar noen kjøpsimpuls gå tapt. Den mobiltilpassede terminalen har du plass til i lommen og tillater deg å bevege deg fritt innendørs eller utendørs. Terminalen kobles enkelt sammen med din smarttelefon eller nettbrett og skaper en komplett kasseløsning. Selvfølgelig støtter betalingsløsningen alle typer av kortbetalinger. Last ned ditt kassesystem som App til din smart enhet og du kan ha med deg kassen hele tiden - overalt.

Løsningen passer utmerket til bedrifter som største del av tiden er på farten, uansett om du selger fra hjemmet, fra bilen, driver en restaurant eller en butikk. Gjennom å koble terminalen til dine forretningssystemer får den  i tillegg flere bruksområder.

... Visste du at PayEx leverer Norges bredeste fysiske betalingsløsning? Med Redningsselskapets fartøyer er vi tilstede både sør i Skagerrak, vest i Nordsjøen, øst i Oslofjorden og nord i Barentshavet.

Selvbetjente terminaler

iSelf-serien gir mulighet til enkel og sikker håndtering av kortbetalinger i ubemannede miljøer innen alle markedssegment: detaljhandel, hotell, bensin, parkering og vare og transport. Den er enkel å integrere, håndtere og bruke. iSelf-serien oppfyller alle krav og behov som finnes hos aktuelle og innblandede aktører: integratører, operatører, eiere og forbrukere.

Bestill din betalingsterminal online

Vil du heller ringe eller sende oss en epost ?

TELEFON:

+47 22 03 63 00

E-POST:

salg@payex.com