PayEx logo

Jobbe i PayEx

Vil du bli en av oss? Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i PayEx samt se våre ledige stillinger.

Jobbe i PayEx

Vår visjon er at alle før eller senere skal betale via PayEx. Det er en ambisiøs visjon som viser at vi har sterk tro på oss selv. Vi drives av høy servicegrad, innovasjonskraft og entreprenørsånd. PayEx fremgang kommer av at vi har engasjerte og kompetente medarbeidere som tar et stort ansvar. Med kontor i Sverige, Norge, Danmark og Finland og en kontinuerlig ekspansjon er vi alltid interesserte i å komme i kontakt med personer med rett profil. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du vil vite mer.

Jobba på PayEx

Kompetanseutvikling

Det er din drivkraft og dine interesser som er avgjørende for hvordan din utvikling på PayEx kommer til å bli. Hos PayEx finnes det ingen ferdig mal for hvordan din karriere kommmer til å se ut. Ut i fra rollebeskrivelser og individuelle målplaner som du og teamlederen sammen tegner opp, sikrer vi at du får forutsetninger i form av støtte og mulighet til å bygge på nødvendig kunnskap.

En karriere i PayEx kan se forskjellig ut. Kanskje du vil spesialisere deg innen et område eller satse på å utvikles innen lederskap? Et alternativ kan være å utvikles gjennom å bygge en bred kunnskap ut i fra PayEx ulike forretningsområder. Vi forventer oss at du tar vare på de mulighetene som finnes for å utvikle deg selv og din kompetanse. Det belønner deg og hjelper deg samtidig på best mulig måte bidra til PayEx forretninger.

 

Ledige Stillinger

Se alle våre ledige stillinger

Åpen søknad

Du er velkommen til å sende en åpen søknad til oss. Skriv en kort CV der du forteller om deg selv, din utdannelse og dine erfaringer. Dersom din profil passer en ledig stilling tar vi kontakt med deg. Fortsett likevel å søke på stillinger du er interessert i.

Har det ikke blitt utlyst noen ledige stillinger innen 6 måneder vil du få spørsmål på epost om du vil fortsette å ha en åpen søknad hos oss.

Send åpen søknad

Din CV lastes opp i Easycruit. Dersom du ikke har en konto må du opprette en Easycruit-konto. (Tjenesten er kostnadsfri).

Här finns information om hur vi behandlar dina personuppgifter