Finansiering

Ledende i Norden

Vi har lang erfaring med å levere komplekse løsninger til et flertall større selskaper i Norden.

Bedre kontantstrøm

Du trenger ikke å vente 30 dager eller mer på betaling, og får bedre kontantstrøm samt likviditet.

Selg eller belån fakturaene

Selger eller belåner du fakturaene dine får du pengene med en gang.

Raskere investeringer

Med finansieringen på plass trenger du ikke å vente når bedriften din trenger å investere.

Med riktig finansiering kan bedriften din vokse uten at du trenger å bekymre deg for likviditeten. Vi har flere smarte metoder du kan benytte deg av for å utnytte verdien på fakturaene dine før de blir betalt.

icon

Fleksible forretningsmodeller

Du kan velge å beholde deler av kredittrisikoen eller overføre den helt til oss. Du kjenner kunder dine best og bestemmer selv hvilke betingelser og gebyrer du skal tilby. Vi hjelper deg selvfølgelig gjerne med å ta frem et tilbud som passer for deg og dine kunder.

icon

Økt salg

Med riktig finansiering får du bedre kontantstrøm og forbedrer likviditeten til bedriften. Du kan fokusere på å utvikle virksomheten og har bedre muligheter til å øke salget.

icon

Velg om du skal belåne eller selge fakturaene dine og hvor mye av kredittrisikoen og kommunikasjonen med kundene du ønsker å beholde selv. Vi kan håndtere litt, litt mer eller alt.

icon

Du trenger ikke å vente 30 dager eller mer på betaling og får bedre kontantstrøm samt likviditet. Det kan du for eksempel benytte deg av til å investere.

icon

Med våre finansieringsmodeller kan du la oss ta over hele eller deler av fakturahåndteringen – fra digitale eller postale fakturautsendelser, til purringer og inkasso.

icon

Raske beslutninger på et marked i forandring kan være helt avgjørende for bedriften. Med finansieringen på plass trenger du ikke å vente når muligheten byr seg.

icon

Med riktig finansieringsløsning får du raskere betalt og kan minske bedriftens rentekostnader på for eksempel bedriftslån og kontokreditter.

icon

Ved å flytte bedriftens kundefordringer til PayEx gjennom en «true sale» kan du bokføre et salg som sluttbetalt direkte etter levering. Du kan også forbedre nøkkeltallene til bedriften ved at vi kjøper for eksempel forfalte fordringer.

Har du spørsmål om Finansiering?

Gi lyd, så forteller vi mer om våre fakturatjenester

Du er kanskje også interessert i:

Fakturering

Vi tilpasser våre automatiserte faktureringsrutiner til både deg og kundene dine, slik at du får bedre overblikk, sikrere betalinger og tid til overs.

Les om hvordan du sparer både tid og bryderi når PayEx håndterer faktureringen din

Konto

Gi kundene dine en enklere hverdag. Tilby en kontotjeneste, så blir de mer lojale og kjøper mer.

Les om hvordan du gjør kundene mer fornøyde og selger mer

Inkasso

Vi har lang erfaring med respektfull og balansert gjeldshåndtering. Og vi glemmer aldri at inkasso også er en del av kundeopplevelsen.

Les mer om hvordan du får kunden til å betale uten at det blir dårlig stemning